chris huijbregts

Na zijn opleiding als bouwkundige begon Chris in de aannemerij. Eind 2004 maakt hij de overstap als projectmanager. Eerst bij een woningstichting en later als adviseur bij de RO groep. 

Begin 2010 is Chris begonnen bij vastgoedbelegger Merin als Technical manager en in 2011 rondde hij zijn opleiding HBO Vastgoed en Makelaardij af. Bij Merin was Chris verantwoordelijk voor een deel van de vastgoedportefeuille in oost Nederland en betrokken bij diverse grote transformatie- en verduurzamingstrajecten van kantoorgebouwen, waaronder de voormalige Philips Locatie in Apeldoorn. In zijn rol probeerde Chris de wensen van huurders te vertalen in concrete oplossingen binnen de Merin portefeuille. Hierbij bleek ook regelmatig dat de belangen van een vastgoedbelegger anders zijn dan die van de huurder met als gevolg dat huurders niet altijd optimaal konden worden bediend.

Chris heeft besloten zich puur te willen richten op het adviseren van huurders en eindgebruikers en is begin 2016 aan de slag gegaan bij Solved als senior projectmanager. Chris is een open en enthousiast persoon, die naast zijn passie voor vastgoed en techniek, gaat voor het persoonlijke contact. Dit doet hij met een open houding en directe communicatie. Bij hem is projectmanagement in goed handen en gaat voor het eindproduct wat past bij de klant.