Martine Huisman

Na haar studie aan de Internationale Hogere Hotelschool in Leeuwarden begon Martine haar carrière als event coördinator in het 5-sterren Renaissance Hotel in Amsterdam.

In 2006 maakte zij de overstap naar het commercieel vastgoed om daar haar kennis, ervaring en servicegerichtheid uit de hotelindustrie te gebruiken.

Tijdens haar carrière bij Colliers International volgde zij de NVM makelaardij opleiding en bestonden haar werkzaamheden uit het verhuren van commercieel vastgoed van diverse (inter)nationale vastgoedinvesteerders alsmede het adviseren van diverse (inter)nationale bedrijven bij hun vastgoedvraagstukken.

 2010 werd Martine als portefeuille manager verantwoordelijk voor het managen en verhuren van de landelijke vastgoedportefeuille van circa 100.000 m2 van een grote particuliere belegger. Hierbij was zij tevens betrokken bij diverse renovatie- en conversie projecten.

Eind 2011 besloot Martine te gaan ondernemen en richtte zij samen met twee partners de organisatie RentReview (huidig Cresa Nederland) op. Na een periode van 3 jaar heeft zij haar aandelen verkocht en is per medio 2015 aangesloten bij Solved. Haar opgedane in ervaring in huurdersadvisering zet zij nu elke dag uitstekend voort.

Martine is gedreven, secuur, commercieel en zeer servicegericht. Deze eigenschappen bewijzen keer op keer hun waarde, met tevreden klanten en lange termijn relaties als resultaat.