Job openings

VACATURE OFFICE MANAGER

Office manager

Solved is een huisvestingsadviesbureau exclusief voor huurders en eigenaar-gebruikers van commercieel vastgoed. De werkzaamheden van Solved zijn het geven van strategisch huisvestingsadvies en het adviseren bij het aanhuren van een nieuw kantoor- en/of bedrijfsruimte of het heronderhandelen van de contractvoorwaarden van kantoor- of bedrijfsruimten. Daarnaast kunnen wij organisaties ook helpen bij de verbouwing van een kantoor door middel van projectmanagement en workplace consultancy. Wij doen alleen opdrachten voor huurders en zijn daardoor onafhankelijk.

Het team van Solved bestaat momenteel uit 10 personen. In verband met toename van werkzaamheden en professionalisering van de organisatie, zijn wij per direct op zoek naar een Office Manager.

WAT GA JE DOEN?

Je biedt brede ondersteuning aan het team, coördineert en structureert de dagelijkse werkzaamheden en zorgt ervoor dat benodigde stukken en informatie tijdig aanwezig is. Daarbij heb je veelvuldige diverse in- en externe contacten met klanten en collega’s. Je ontvangt gasten en bent het eerste aanspreekpunt in deze spil rol. Daarnaast voer je marketing gerelateerde werkzaamheden uit en notuleer je diverse meetings.

DE IDEALE KANDIDAAT

Je bent toe aan de volgende stap in jouw carrière en beschouwt het als een uitdaging. Je voelt je thuis in een veeleisende, ambitieuze werkomgeving. Je bent collegiaal en uitstekend in staat om alles voor jouw managers tot in de puntjes te regelen. Je bent praktisch, leergierig, analytisch en hebt een uitstekend gevoel voor de Nederlandse en Engelse taal. Je werkt nauwkeurig en bent in staat snel te schakelen. Je bent resultaatgericht, discreet en stressbestendig. Loyaliteit, representativiteit, betrokkenheid en flexibiliteit kenmerken onder andere jouw karakter. 

Wij zoeken een enthousiast office manager die ons team komt versterken en ervaring heeft in onderstaande:

WAT VINDEN WIJ BELANGRIJK?

  • HBO werk- en denkniveau.
  • Recente en relevante werkervaring (minimaal 5 jaar).
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Uitstekende beheersing van MS Office.
  • Beschikbaar op korte termijn voor 32-40 uur
  • Uitstekend bereikbaar met het OV, geen parkeerplaats.
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit

WAT BIEDEN WIJ?

Wij werken vanuit ons kantoor aan het Vondelpark met een klein gedreven team. We werken hard voor onze successen en vieren deze o.a. door regelmatig een borrel met elkaar te drinken. Ons kantoor kenmerkt zich door een open en ontspannen werkomgeving.  

ENTHOUSIAST?

Ben jij enthousiast om deze rol te vervullen en ons team te versterken? Wij zijn benieuwd naar jou! Email je CV en motivatie naar Sophie te Riele, teriele@solved.nl.

VACATURE JUNIOR PROJECTMANAGER

Ben jij die gedreven Junior Projectmanager die toe is aan een volgende stap in zijn carrière? Wil jij werken voor een bedrijf waar elke dag hard gewerkt wordt om met veel plezier mooie dingen voor elkaar te krijgen? Dan biedt Solved jou de juiste werkplek!

Solved is een huisvestingsadviesbureau exclusief voor huurders en eigenaar-gebruikers van commercieel vastgoed. Daarnaast zijn wij 2 jaar geleden gestart met Solved Project Management, waarvoor wij per direct op zoek zijn naar een Junior projectmanager. Momenteel voeren wij projectmanagement opdrachten voor klanten als Catawiki, Warner Bros, LTP, WeTransfer, Claudia Sträter, Project Moore etc.

De werkzaamheden van Solved zijn het geven van strategisch huisvestingsadvies en het adviseren bij het aanhuren van een nieuw kantoor- en/of bedrijfsruimte of het heronderhandelen van de contractvoorwaarden van kantoor- of bedrijfsruimten.

Onderdeel van ons advies is het beoordelen van gebouwen of ze geschikt zijn voor het beoogde gebruik. Hieronder valt bijvoorbeeld: indeling efficiëntie, investeringsramingen, technische due diligence, werkplek concept, workshops, realisatie van de nieuwe werkplek concept etc.

WAT GA JE DOEN?
Na het vinden van de juiste kantoorruimte voor onze klant, verzorgen wij het ontwerp en realisatie proces, waarbij Solved de klant bijstaat tot en met de uiteindelijke verhuizing.

Samen met het team van Solved Project Management verzorgen wij naast de gebouwanalyse, het ontwerp en verbouwtraject voor onze klanten. Wij initiëren, organiseren en stellen kritisch vragen. We zijn proactief als het gaat om het benaderen van onze klanten en projectpartners.

Wij zoeken een leuke, kritische Junior Projectmanager die ons team van Senior Projectmanagers komt ondersteunen bij:
– Bezichtiging van de gebouwen en uitwerken van een gebouw analyse (beknopte rapportage);
– Opstellen dan wel beheren van bouwkosten ramingen;
– Beheren van proces planningen;
– Opstellen van technische rapporten;
– Opvragen van offertes namens de klant;
– Organiseren/ selecteren/ controleren (onder) aannemers namens opdrachtgever;
– Zoeken naar slimme oplossingen/ samenwerking om zo kosten efficiënt mogelijk de opdracht uit te voeren;
– Het initiëren en verslagleggen van klant-, en projectoverleg.

WAT VINDEN WIJ BELANGRIJK?
– Afgeronde, relevante (vastgoed/bouwkundige of installatietechnisch gerelateerde) opleiding op HBO- of academisch niveau;
– Minimaal 1 tot 3 jaar aantoonbare werkervaring als projectmanager o.g.;
– Ervaring met het opstellen van projectplannen, begrotingen, bestekvorming en planningen;
– Ervaring met de contractvorming tussen verschillende partijen;
– Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
– Goede communicatieve en contactuele vaardigheden;
– Kennis op het gebied van duurzaamheid (EPC en BREEAM-certificering) is een pré;
– Kostenbewust en netwerk in de afbouw.

WAT BIEDEN WIJ?
Wij werken vanuit ons kantoor aan het Vondelpark met een gedreven team momenteel bestaande uit 12 personen. We werken hard voor onze successen en vieren deze o.a. door regelmatig een borrel met elkaar te drinken. Ons kantoor kenmerkt zich door een open en ontspannen werkomgeving.

Je krijgt de vrijheid om je eigen initiatieven te ontplooien. Naast de standaard projectmanagement werkzaamheden, zullen wij sterk aanmoedigen om het projectmanagement vak opnieuw uit te vinden en de markt te verrassen.

ENTHOUSIAST?
Ben jij enthousiast om deze rol te vervullen en ons team te versterken? We zijn benieuwd naar jou! Email je CV en motivatie naar Sarah de Boer deboer@solved.nl    
*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.