Escaperoom “Hybride werken”

Wat doe ik waar en wanneer ga ik naar kantoor? Hoe werk ik effectief samen en hoe hou ik binding met de organisatie? Maar wellicht nog wel het meest belangrijk: hoe gaan we op kantoor met elkaar om?

Hybride werken

Veel bedrijven kiezen voor een toekomst waar hybride werken (nog meer) de norm wordt. De mate waarin wordt onderzocht in de Thuiswerkfactor. De manier waarop komt naar voren in de Escaperoom hybride werken.

Hybride werken vraagt om een nieuwe manier van het werk organiseren. Er moeten keuzes worden gemaakt. Wat doe ik waar en wanneer ga ik naar kantoor? Hoe werk ik effectief samen en hoe hou ik binding met de organisatie? Maar wellicht nog wel het meest belangrijke: hoe gaan we op kantoor met elkaar om?

Unique Selling Points

 • Teambuilding 
 • Educatief 
 • Inzicht in knelpunten
 • Op uw locatie 
 • Max 80 Personen per dag 
 • Serieus en plezier in één 
 • Te implementeren tussen het werk door 
 • Talk of the company 
 • Uniek in Nederland

Waarom een escaperoom?

Een escaperoom is leuk en uitdagend! Door goed samen te werken en inventief te zijn bereik je je doel. Net als in het echte leven, maar dan in een pressurecooker van 45 minuten. Teambuilding in ultieme vorm.

De Solved Escaperoom geeft naast fun ook inzicht in de belangrijkste aspecten van hybride werken. Hoe behaal je de maximale productiviteit door veilig en georganiseerd te werk te gaan in een kantoor of locatie op afstand? Wat gaat er al goed en wat kan er nog meer aandacht gebruiken? Hierover dus geen lange sessies maar een spelvorm waarbij je hybride werken echt ervaart. Na afloop nemen we met de deelnemers in een korte debrief alle aspecten door en worden ze van tips voorzien waarmee ze direct aan de slag kunnen.

Met de persoonlijke ervaring van de Escape Room wordt elke deelnemer automatisch een ambassadeur van hybride werken voor uw organisatie.

Als werkgever laat u zien aan uw werknemer dat hybride werken serieus genomen wordt. Bovendien zullen de medewerkers in de overstap naar hybride werken eerder efficiënt zijn met betrekking tot samenwerken en kantoor gebruik.

MET METEN MEER WETEN

De mate waarin de teams scoren op de verschillende onderdelen ( de bekende drie-eenheid Bricks, Bites en Behaviour) van hybride werken leggen we vast.

Als alle teams zijn uitgespeeld rapporteren we deze resultaten aan u. In één oogopslag ziet u hoeverre de organisatie al klaar is voor hybride werken. Wat gaat goed en wat kan beter worden op het moment dat er onder tijdsdruk gepresteerd moet worden?

Praktijk

WANNEER ZET JE DE SOLVED ESCAPEROOM IN?

Afhankelijk van het resultaat waarnaar u op zoek bent, kunt u de Solved Escaperoom op verschillende momenten inzetten bij een (her)huisvestingstraject:

 • Start van project om de organisatie mee te nemen in de verandering naar hybride werken;
 • Na eerste planvorming om te testen in hoeverre het gedrag, de kantooromgeving en ICT-middelen klaar zijn voor hybride werken in spelvorm onder hoge tijdsdruk;
 • Bij implementatie om medewerkers de impact van hybride werken te laten ervaren.

In het algemeen geldt dat het een verandering in de huisvesting een extra impuls geeft dat soms nodig is om een sprong voorwaarts te maken. Daar leent de Solved Escaperoom zich uitstekend voor.

HOE WERKT HET?

Als u geïnteresseerd bent maken we een afspraak om het doel met u af te stemmen.

Ook praktische zaken worden dan besproken. Zo is de Solved Escaperoom een trailer die enige ruimte (12,5 x 4 meter) en een stroompunt nodig heeft. Wellicht een goede eyecatcher om voor enkele dagen op uw parkeerplaats te zetten. Er kunnen maximaal 10 rondes per dag worden gespeeld waarbij elke groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers.

Kosten:

De kosten worden op maat geoffreerd en zijn afhankelijk van het aantal dagen en welke diensten bij Solved worden afgenomen. Wilt u hier meer over weten neem dan contact  met ons op.