Makelaardij

Het vinden van een nieuw kantoor is voor organisaties een proces dat ze niet dagelijks doorlopen. Voor Solved is de aanhuur van commercieel vastgoed een kerntaak. Om tot een afgewogen keuze te komen, brengen wij uw wensen in kaart. Hiertoe stellen wij een programma van eisen op. Niet alleen blijkt hieruit de benodigde oppervlakte, maar worden ook kwalitatieve, technische en financiële randvoorwaarden vastgesteld. Vervolgens presenteren wij u de beste alternatieven, omdat wij zicht hebben op het totale marktaanbod. En vanzelfsprekend voeren we namens u de onderhandelingen met de verhuurder en zorgen we voor de contractafwikkeling.

Wenst u niet te verhuizen dan loont het om het huurcontract kritisch tegen het licht te houden. Grote kans dat er structurele kostenbesparingen én contractverbeteringen zijn te realiseren. Een heronderhandeling zal echter alleen succesvol zijn met de juiste voorbereiding.

Solved helpt u een strategie te ontwikkelen die de bedrijfsdoelstellingen van uw organisatie optimaal ondersteunt. Of het nu gaat of kostenbesparing, efficiency, duurzaamheid of flexibiliteit. Wij schrijven geen dikke rapporten, maar zorgen voor een realistisch en uitvoerbaar plan. En voeren het voor u uit. Dat is Solved.

Flowchart makelaardij